Nieuws2019-02-06T10:30:47+02:00
506, 2019

Beers Totaalonderhoud B.V. is VCA* gecertificeerd.

Sinds 5 juni 2019 zijn we VCA* gecertificeerd! Onze schilders waren uiteraard allemaal persoonlijk al gecertificeerd maar nu zijn we als bedrijf dus ook volledig VCA* voor onderaannemers gecertificeerd.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Beers Totaalonderhoud werkt met een  VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. U mag er dus op vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) niet in gevaar brengen. Dat was natuurlijk al lang zo, maar nu dus officieel!

Bekijk het certificaat
Beers Totaalonderhoud B.V. is VCA* gecertificeerd.
102, 2017

Nieuw pand Beers Heerhugowaard!

Sinds begin dit 2017 zijn we gevestigd in ons nieuwe pand aan de Galileistraat 17 te Heerhugowaard, gelegen op bedrijventerrein Zandhorst II. De feestelijke opening vindt later dit jaar plaats maar u kan natuurlijk al wel vast een kijkje komen nemen. Neem dan even contact op.

We beschikken nu over een professioneel kantoor met een prettige overlegruimte en een grote bedrijfshal en magazijn. In de bedrijfshal hebben we een enorme spuitcabine waarmee we grote objecten eenvoudig en milieubewust kunnen spuiten.

Kortom: Beers Totaalonderhoud kan vanuit dit pand u nog beter bedienen dan voorheen en is toekomstbestendig!

Oh ja ons telefoonnummer is gewoon 072-5715550 gebleven, dat leek ons wel zo eenvoudig.

Maak nu een afspraak voor een rondleiding!
209, 2015

Beers schildert NH Collection Brussels

Voor NH Collection Brussels Centre hebben we onlangs binnen het schilderwerk gedaan en behang aangebracht. In een mooie samenwerking met aannemingsbedrijf Veenman & Vink hebben we deze grote en uitdagende klus tot grote tevredenheid van de klant is afgerond. Duizenden bezoekers kijken elke dag weer naar ons werk en daar zijn we best trots op!

307, 2014

Nieuwe Hinowa hoogwerker in Heerhugowaard!

We zijn er zelf al heel blij mee, maar onze klanten helemaal. Met onze nieuwe hoogwerker krijgen maar liefst twee man op grote hoogte (tot wel 20 meter). Onze schilders en glaszetters raken niet uitgesproken over het uitzicht over bijvoorbeeld Heerhugowaard! Bovendien komen we met de rupsbanden op veel plaatsten waar anderen moeten afhaken. Voor de liefhebbers: het beterft een Hinowa type 20.10 IIIS Performance, neem ook even een kijkje op deze website.

Natuurlijk hebben we deze alleskunner meteen ingezet bij Verpleeghuis en verzorgingshuis MagentaZorg, Oudtburgh in Bergen (NH).

Maak nu een afspraak!