Alles over Beers Totaalonderhoud

Beers Totaalonderhoud is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is. Het is een gezond bedrijf dat naam heeft gemaakt in de wijde regio door wat wij doen en waar wij voor staan, namelijk de totale onderhoudszorg van onroerend goed. Dit is mede te danken aan het hechte team van medewerkers waarvan een groot deel al jarenlang werkzaam bij ons is.

Omdat wij het belangrijk vinden om ons mooie vak over te brengen aan de jeugd, zijn wij ook leerbedrijf. We hebben al meerdere leerlingen van Espeq Opleidingsbedrijven opgeleid waarvan een aantal nu bij ons in vaste dienst is.

Espeq Opleidingsbedrijven

Meer over Beers Totaalonderhoud

Beers Totaalonderhoud B.V. draagt sinds 1 april 2014 deze naam. Maar waar komen wij vandaan?

Het bedrijf is op 1 april 1979 door Frans Beers gestart onder de naam Beers Schilderwerken. Op 1 januari 1980 is er een samenwerking ontstaan met de heer Van der Werff. Onder de naam Schilderbedrijf Beers/Van der Werff is er 14 jaar samengewerkt.

Vanaf 1 januari 1994 ging Frans alleen verder onder de naam F.A. Beers Schilder- en Afwerkingsbedrijf B.V. Frans heeft met veel inzet een mooi en goedlopend schildersbedrijf opgebouwd. Met veel opdrachtgevers die jaren trouw aan hem bleven en met wie hij een hechte band heeft opgebouwd.

Op 1 april 2014 is het bedrijf F.A. Beers Schilder- en Afwerkingsbedrijf B.V. overgenomen door de zoon van Frans, Dennis Beers. Dennis is na zijn vakopleiding bij het Nimeto te Utrecht 10 jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider bij een collega schildersbedrijf. Hij heeft daar genoeg kennis en ervaring opgedaan om deze grote stap te durven nemen.

Met de wisseling van eigenaar is ook de nieuwe naam gelanceerd: Beers Totaalonderhoud B.V., gespecialiseerd in schilder- en glaswerkzaamheden. Een nieuwe naam en een nieuw logo.

Dennis heeft voor deze naam gekozen omdat de naam beter aansluit bij de werkzaamheden die Beers Totaalonderhoud B.V. biedt, namelijk het uit handen nemen van de totale onderhoudszorg van onroerend goed.