Alles over Beers Totaalonderhoud

Beers Totaalonderhoud BV is een familiebedrijf dat al 35 jaar actief is. Het is een gezond en goed lopend schildersbedrijf dat zijn naam heeft gemaakt in de regio door wat wij doen en waar wij voor staan. Dit is mede te danken aan het hechte team van medewerkers die al jarenlang werkzaam zijn bij en voor het bedrijf. U kent ons tevens als leerbedrijf voor nieuwe / jonge talenten. Wij vinden het belangrijk om de kneepjes van het vak over te brengen aan onze toekomst. Op dit moment hebben wij leerlingen lopen van Espeq Opleidingsbedrijven.

Espeq Opleidingsbedrijven

Meer over Beers Totaalonderhoud

Beers Totaalonderhoud BV draagt sinds 1 april 2014 deze naam. Maar waar komen wij vandaan?

Het bedrijf is gestart onder de naam Beers Schilderwerken op 01 april 1979. Op 1 januari  1980 is er een samenwerking ontstaan met Dhr. van der Werff. Onder de naam Schilderbedrijf Beers/van der Werff hebben zij 14 jaar samengewerkt.

Vanaf 1 januari 1994 tot en met 1 april 2014 heeft u ons gekend onder de naam F.A. Beers Schilder- en Afwerkingsbedrijf BV.

Frans heeft in 35 jaar met veel inzet een mooi en goed lopend familiebedrijf neergezet. Met veel opdrachtgevers die al jaren trouw zijn aan hem en met wie hij een mooie band heeft opgebouwd.

Sinds 1 april 2014 is het bedrijf F.A. Beers Schilder- en Afwerkingsbedrijf BV overgenomen door de zoon van Frans, Dennis Beers. Met de wisseling van eigenaar / directeur is ook gelijk de mogelijkheid benut om de naam Beers Totaalonderhoud BV, gespecialiseerd in Glas- en Schilderwerkzaamheden, te lanceren. Een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuwe website.

Dennis heeft voor deze naam gekozen omdat de naam beter aansluit bij de werkzaamheden die Beers Totaalonderhoud BV u kan bieden, namelijk het uit handen nemen van de totale onderhoudszorg van uw onroerend goed. Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw onroerend goed verlengen.

Dennis is na zijn vakopleiding bij het Nimeto te Utrecht 10 jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider bij een collega schildersbedrijf. Hij heeft daar in die periode genoeg kennis en ervaring opgedaan om deze grote stap te durven nemen.